Φθινοπωρινές εξερευνήσεις στην πόλη!

Ξεκινάμε και πάλι το φθινόπωρο τις πολιτιστικές μας διαδρομές για όλη την οικογένεια! Γινόμαστε τουρίστες στην πόλη μας και να την ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι!

Ελάτε να διαβάσουμε χάρτες και παλιές ιστορίες, να εξερευνήσουμε μνημεία και δημόσια κτίρια, να λύσουμε γρίφους και να αποκρυπτογραφήσουμε μυστικά. Αυτό τον μήνα ανακαλύπτουμε ιστορίες από το  Παλιό Ηράκλειο, ενώ κυνηγάμε τους Θεούς του Ολύμπου στα σοκάκια της πόλης μας. 

Διαλέξτε τη θεματική που σας αρέσει περισσότερο και δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας.

Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!


ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ


Δώδεκα θεοί σας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι να τους ανακαλύψετε; 

Παρασκευή 10.09 | Παρασκευή 24.09 (6.00 - 07.30μμ) Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Ελευθερίας

δηλώστε την συμμετοχή σας <<


ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ


Μία ξεχασμένη δερμάτινη τσάντα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας μάς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και στο χώρο. Ποια ιστορία κουβαλά μαζί της;

Παρασκευή 17.09 (6.00 - 07.30μμ) Σημείο εκκίνησης: Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας (Ηράκλειο) 

δηλώστε την συμμετοχή σας <<

Οι πολιτιστικές διαδρομές είναι ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, μνημεία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Απευθύνονται σε γονείς και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν (1) ενήλικα και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπερνά τα δέκα (10 άτομα). 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των ερμηνευτών μας, ενώ παρέχεται ατομικό εκπαιδευτικό υλικό ανά οικογένεια/ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης με mail ή τηλεφωνικά