Το Μουσείο στο σπίτι!

EXPLORATION KIT

Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει μέσα σε ένα κουτί και φτάνει μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας!


144789352_1850385871777889_8876563486904264248_o2.jpg

Το Exploration Kit είναι ένα κουτί, που αν και μοιάζει με όλα τα άλλα, είναι διαφορετικό και αρκετά ξεχωριστό! Ένα κουτί εξερεύνησης προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τα αντικείμενα που υπάρχουν στο εσωτερικό του. 

Στόχος; Να τα παρατηρήσουν, να τα επεξεργαστούν και ενεργοποιώντας τη φαντασία τους, να βρουν νέους τρόπους χρήσης και κατασκευής τους. Ποια αντικείμενα, όμως, κρύβονται μέσα; Πώς θα τα εξερευνήσουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Σίγουρα την απάντηση θα τη βρούμε μέσα στο ίδιο το κουτί!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του Μουσείου μας, τότε δεν έχεις παρά να μας τηλεφωνήσεις και να παραγγείλεις το δικό σου Exploration Kit!  

Είστε έτοιμοι για εξερεύνηση;


  • Το Exploration Kit απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω. Για παιδιά μικρότερης ηλικίας (4-5 ετών) είναι απαραίτητη η παρουσία ενός ενήλικα. Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών.
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15 του μηνός, αποστέλλονται τον ίδιο μήνα. Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15 του μηνός, αποστέλλονται τον επόμενο μήνα.
  • Διατίθεται σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Αποστολή σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Για παραγγελίες παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας που βλέπετε παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγορά Exploration Kit

Το όνομα είναι υποχρεωτικό .
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .