Έλα στην ομάδα μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας – από το προσωπικό και τους εθελοντές μας έως τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές μας – αποτελείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν μια αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση!

Στο Exploration, καλλιεργούμε ένα κλίμα δημιουργικής συνεργασίας και ισότιμου διαλόγου, ενώ προάγουμε την επιστημονική έρευνα. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, ενισχύοντας την πρωτοβουλία και την δημιουργικότητα της ομάδας μας! 

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας του Exploration και να ταξιδεύεις παντού για όλα τα παιδιά, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για την θέση που σε ενδιαφέρει! Σε περιμένουμε!Museum Educator | 
Ερμηνευτής εκπαιδευτικών προγραμμάτων                     

Ο ερμηνευτής μας, άμεσα συνδεδεμένος με την εκπαιδευτική πολιτική του Exploration, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο κοινό μας και το περιβάλλον. Σεβόμενοι τις ανάγκες και τις πρωτοβουλίες του παιδιού, προετοιμάζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να ενθαρρύνουμε την ενεργό συμμετοχή, την εξερεύνηση και φυσικά το παιχνίδι. Φιλικοί και χαμογελαστοί, μάς αρέσει να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με διάφορες ομάδες, δημιουργώντας μαζί με τους επισκέπτες μας μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες!

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από όλους, ανεξαρτήτως φυλετικών, κοινωνικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους με μια συνοδευτική επιστολή (cover letter) και το πλήρες βιογραφικό στο mail: jobs@exploration.gr 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Πρακτική Άσκηση 

Στο Exploration υποστηρίζουμε τις νέες ιδέες, προσφέροντας ευκαιρίες για εργασία και ανάπτυξη πρωτοβουλιών. Δεχόμαστε σπουδαστές για πρακτική άσκηση που θα σχεδιάσουν και θα αναπτύξουν τις ιδέες τους πάνω στον τομέα της πολιτιστικής εκπαίδευσης. Μέσα από την πρακτική άσκηση, πραγματοποιούμε επιστημονική έρευνα και εξελίσσουμε τις δεξιότητες μας με την καθοδήγηση και την συνεργασία καταξιωμένους συναδέλφους και συνεργάτες του ECM.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από όλους, ανεξαρτήτως φυλετικών, κοινωνικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημά τους με το πλήρες βιογραφικό τους στο mail: jobs@exploration.gr, αναγράφοντας ως θέμα "Πρακτική Άσκηση".
Εθελοντική Εργασία

Ο εθελοντής του Exploration κατέχει την πρώτη θέση στο Μουσείο μας! Σεβόμενοι τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε εθελοντή, προσφέρουμε θέσεις εθελοντικής εργασίας σε όλους τους τομείς του Μουσείου μας με στόχο την εκπλήρωση της αποστολής του ECM. Ενισχύοντας τον διεπιστημονικό και πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του Μουσείου, προσκαλούμε ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν ενεργά στο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο μας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο την δική μας κοινότητα, σχεδιάζοντας από κοινό το παιδικό μουσείο της πόλης μας.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από όλους, ανεξαρτήτως φυλετικών, κοινωνικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημά τους με μια συνοδευτική επιστολή (cover letter) και το πλήρες βιογραφικό τους στο mail: jobs@exploration.gr, αναγράφοντας ως θέμα "Εθελοντισμός".