ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Το Exploration Children’s Museum είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα και ταξιδεύουμε παντού για όλα τα παιδιά! 

Ως κινητό μουσείο, ταξιδεύουμε παντού: σε πόλεις, χωριά, νησιά, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ταξιδεύουμε μαζί με τις συλλογές μας, τα κινητά μας εκθέματα και φυσικά τους ερμηνευτές μας. Έτσι, προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Μουσείο με τις οικογένειές τους όπου κι αν βρίσκονται.

Με αφορμή τα ταξίδια μας, γνωρίζουμε τους νέους μας επισκέπτες και εξερευνούμε μαζί την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους. Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου όλοι έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε ενεργά, να αλληλεπιδρούμε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα και δημιουργικά, ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέα πράγματα μέσα από το παιχνίδι.

Φιλοξενούμαστε σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, αναπτύσσοντας σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες μας και τις τοπικές κοινότητες, εντός και εκτός των γεωγραφικών συνόρων του Μουσείου μας. Σχεδιάζουμε από κοινού νέα προγράμματα και δράσεις με κύριο στόχο να αναδεικνύουμε τα πολιτισμικά στοιχεία του κάθε τόπου και να δημιουργούμε από κοινού νέες πολιτιστικές εμπειρίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Αν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε από κοντά το Exploration, τότε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να οργανώσουμε από κοινού την επίσκεψη του Μουσείου και να ταξιδέψουμε στον τόπο σας.