ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Η εξερεύνηση είναι ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, ανακαλύψεις και φυσικά νέες εμπειρίες! 

Και τι γίνεται όταν αυτό το ταξίδι συνδυάζει το παιχνίδι με τον πολιτισμό; Τότε, σίγουρα έχεις συναντήσει το Exploration!

Το Exploration είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα που ταξιδεύει συνεχώς παντού για όλα τα παιδιά! 

Με αποσκευές τα εκθέματα, τις συλλογές και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρεις σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας να εξερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να παίζουμε!Home of 21st Century Education
Πιστοποίηση από τη Διεθνή Ένωση των Παιδικών Μουσείων 


Το Παιδικό Μουσείο Exploration, με μεγάλη μας χαρά, είναι ένας από τους πρώτους πέντε φορείς παγκοσμίως που πιστοποιήθηκε από τη Διεθνή Ένωση των Παιδικών Μουσείων Hands On! International ως "Home of 21st Century Education". 

Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα θα πρέπει να συνδημιουργήσουν μια πιο βιώσιμη κοινωνία για το αύριο. Για αυτό θα χρειαστεί να αναπτύξουν νέες δεξιότητες που τα σχολικά μας συστήματα δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει πλήρως. 

Τα ιδρύματα που έχουν πιστοποιηθεί ως "Home of 21st Century Education" είναι καινοτόμα κέντρα μάθησης, που έχουν ως επίκεντρο της δουλειάς τους τα ίδια τα παιδιά. Ενθαρρύνοντας το παιχνίδι και την διάδραση με την πολιτιστική κληρονομιά, εξοπλίζουν τα παιδιά με όλα όσα χρειάζονται για ένα βιώσιμο μέλλον κοινωνικής, πολιτιστικής και περιβαλλοντικής συνοχής. 

>> ανακαλύψτε περισσότερα 

HIGHLIGHTS

Μερικές εξερευνήσεις μας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!