Υποστήριξη

Το Exploration Children’s Museum είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Πολιτιστικής και Μουσειακής Εκπαίδευσης. Έχοντας ως καταστατικό σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής και μουσειακής αγωγής, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κινητό κέντρο πολιτισμού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν πάντα ένα μέρος για να μεγαλώνουν, να παίζουν και να εξερευνούν.

Αφοσιωμένο στην αποστολή του, το Exploration προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Μέσα από ποικίλες δράσεις μπλουτίζουμε τις μουσειακές εμπειρίες των οικογενειών, εξασφαλίζοντας συνεχώς νέες εξερευνήσεις για γονείς και παιδιά πάντα με εξερεύνηση και πάντα με παιχνίδι!

Η υποστήριξή σας μάς βοηθά να συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την αγάπη των επισκεπτών μας για εξερεύνηση και παιχνίδι, εξασφαλίζοντας πάντα έναν χώρο όπου τα παιδιά θα μπορούν να ζουν την παιδική τους ηλικία και θα εκφράζονται ελεύθερα. Η υποστήριξή σας επηρεάζει άμεσα την δυνατότητά μας να παρέχουμε μια διαφορετική και ποιοτική πολιτιστική εμπειρία ενεργοποιώντας τη «δημιουργική σπίθα» της ανακάλυψης και του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας νέες μουσειακές εμπειρίες.

Γίνε τώρα μέλος της οικογένειας του Exploration και υποστήριξε μας με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς:

 | Εθελοντικές Υπηρεσίες |         | Οικονομική Ενίσχυση |         | Δωρεά Αντικειμένων |Δίπλα μας, θερμοί υποστηρικτές και συμπαραστάτες στο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο του Μουσείου, 

είναι οι χορηγοί επικοινωνίας που διευρύνουν το έργο μας και υποστηρίζουν την εξερεύνηση με το παιχνίδι!