Υποστήριξη

Υποστήριξη

Το Exploration Children’s Museum είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Πολιτιστικής και Μουσειακής Εκπαίδευσης. Έχοντας ως καταστατικό σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής και μουσειακής αγωγής, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κινητό κέντρο πολιτισμού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν πάντα ένα μέρος για να μεγαλώνουν, να παίζουν και να εξερευνούν.

Ανταποκρινόμενο στις νέες συνθήκες και κατανοώντας τις ανάγκες των οικογενειών στην κρίση του COVID-19, το Exploration παρέμεινε αφοσιωμένο στην εκπλήρωση της αποστολής του και συνέχισε να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Μέσα από ποικίλες δράσεις, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις μουσειακές εμπειρίες των οικογενειών ακόμα και μέσα στο σπίτι, ενώ εξασφαλίζουμε συνεχώς νέες εξερευνήσεις για γονείς και παιδιά πάντα με ασφάλεια και πάντα με παιχνίδι!

Το Exploration χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ, την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε την αγάπη των επισκεπτών μας για εξερεύνηση! Η υποστήριξή σας επηρεάζει άμεσα την δυνατότητά μας να παρέχουμε μια διαφορετική και ποιοτική πολιτιστική εμπειρία ενεργοποιώντας τη «δημιουργική σπίθα» της ανακάλυψης και του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας νέες μουσειακές εμπειρίες.

Γίνε τώρα μέλος της οικογένειας του Exploration και υποστήριξε μας με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς:

 | Εθελοντικές Υπηρεσίες |         | Οικονομική Ενίσχυση |         | Δωρεά Αντικειμένων |Δίπλα μας, θερμοί υποστηρικτές και συμπαραστάτες στο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο του Μουσείου, 

είναι οι χορηγοί επικοινωνίας που διευρύνουν το έργο μας και υποστηρίζουν την εξερεύνηση με το παιχνίδι!