ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Η εξερεύνηση είναι ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, ανακαλύψεις και φυσικά νέες εμπειρίες! 

Και τι γίνεται όταν αυτό το ταξίδι συνδυάζει το παιχνίδι με τον πολιτισμό; Τότε, σίγουρα έχεις συναντήσει το Exploration!

Το Exploration είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα που ταξιδεύει συνεχώς παντού για όλα τα παιδιά! 

Με αποσκευές τα εκθέματα, τις συλλογές και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρεις σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας να εξερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να παίζουμε!


Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη! 
Ετοιμαστείτε για ένα κ
υνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Το Exploration φτιάχνει βαλίτσες και ταξιδεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την αγαπημένη μας πολιτιστική διαδρομή Το κυνήγι των 12 θεών!

Ο βασιλιάς των θεών ταξιδεύει εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Ένας δυνατός βόρειος άνεμος φύσηξε για τα καλά στον Όλυμπο και από τότε όλοι οι θρόνοι έμειναν αδειανοί. Ελάτε μαζί μας σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Με τη βοήθεια του Δία, λύνουμε γρίφους, εξερευνούμε μνημεία και ανακαλύπτουμε τους 12 θεούς του Ολύμπου. Δώδεκα θεοί μας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη! Είστε έτοιμοι;

Η πολιτιστική διαδρομή Το κυνήγι των 12 Θεών απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08 Μαΐου (06.00μμ - 08.00μ) και την Πέμπτη 09 Μαΐου (11.00πμ - 01.00μμ) με σημείο εκκίνησης το Πάρκο στην Αριστοτέλους - Αγίου Δημητρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

HIGHLIGHTS

Μερικές εξερευνήσεις μας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!