ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Η εξερεύνηση είναι ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, ανακαλύψεις και φυσικά νέες εμπειρίες! 

Και τι γίνεται όταν αυτό το ταξίδι συνδυάζει το παιχνίδι με τον πολιτισμό; Τότε, σίγουρα έχεις συναντήσει το Exploration!

Το Exploration είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα που ταξιδεύει συνεχώς παντού για όλα τα παιδιά! 

Με αποσκευές τα εκθέματα, τις συλλογές και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρεις σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας να εξερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να παίζουμε!


ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ
Το Παιδικό Μουσείο Exploration συμμετέχει φέτος στο 7ο Street Art Festival!

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου σάς περιμένουμε στην Πύλη του Αγίου Γεωργίου για να ανακαλύψουμε τις ιστορίες του νερού που κρύβει η πόλη του Ηρακλείου!

Νύμφες, τρίτωνες, λουλούδια, δελφίνια, φιγούρες, ιππόκαμποι … ένα θαλάσσιο βασίλειο κρύβεται στα στενά της πόλης του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε τις ιστορίες του νερού του Χάνδακα; Πηγάδια, κρήνες και δεξαμενές συγκεντρώνουν το νερό της βροχής από τον 17ο αιώνα. Κρήνες εντυπωσιακές και διάσημες, κρήνες μικρές και κρυμμένες είναι έτοιμες να αφηγηθούν τη διαδρομή του νερού από το βουνό του Γιούχτα μέχρι την καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Ποια μυστικά κρύβουν; Τι ιστορίες θα μάς αφηγηθούν;

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική «υπόγεια» εξερεύνηση στην πόλη του Ηράκλειου και ελάτε να πιούμε... νερό από την πηγή!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο mail του Μουσείου info@exploration.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6948 822 622

Σας περιμένουμε!HIGHLIGHTS

Μερικές εξερευνήσεις μας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!