Παιδικό Μουσείο Εξερεύνησης

Το πρώτο παιδικό μουσείο σε ολόκληρη την Κρήτη!

Η εξερεύνηση είναι ένα ταξίδι με στόχο την αναζήτηση νέων προορισμών και νέων πληροφοριών. Το ταξίδι της εξερεύνησης έχει περιπέτειες, ανακαλύψεις και φυσικά νέες εμπειρίες. Τι γίνεται, όμως, όταν συνδυάσεις αυτό το ταξίδι με το παιχνίδι; Και κυρίως με τα παιδιά και τον πολιτισμό; Τότε έχεις το παιδικό μουσείο της... εξερεύνησης!

Το Exploration Children’s Μuseum είναι ένα παιδικό μουσείο με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Aφιερωμένο στην υπηρεσία του παιδιού και της οικογένειάς του, αποστολή μας είναι να εμπνέουμε τα παιδιά να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν, να πειραματίζονται και φυσικά να παίζουν. Μέσα από τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, προσφέρουμε ευκαιρίες μάθησης και παιχνιδιού, ενισχύουμε το θεσμό της οικογένειας και δημιουργούμε νέες εμπειρίες μέσα από τη χρήση αντικειμένων, διαδραστικών εκθεμάτων και ζωντανής ερμηνείας.

Το Exploration Children’s Μuseum είναι ένα κινητό παιδικό μουσείο και βρισκόμαστε παντού για όλα τα παιδιά της Κρήτης. Με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές μας, θα μας βρείτε να παίζουμε και να ανακαλύπτουμε με τα παιδιά σε διάφορες γωνιές της πόλης μας.