Ένας χρόνος Παιδικό Μουσείο Exploration!

Ένας χρόνος εξερευνήσεις! Ένας χρόνος ανακαλύψεις! Ένας χρόνος παιχνίδι!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration είναι το πρώτο παιδικό μουσείο στην Κρήτη, αφιερωμένο στην υπηρεσία του παιδιού και της οικογένειάς του. Ιδρύθηκε το 2019 από μία ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με σκοπό να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες παιχνιδιού και μάθησης με κύριο άξονα τον πολιτισμό. Με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές, το Exploration είναι ένα κινητό παιδικό μουσείο και βρίσκεται παντού για όλα τα παιδιά της Κρήτης!

Ως κέντρο πολιτισμού και εκπαίδευσης, ενισχύει την περιέργεια και τη φαντασία, το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα, την άτυπη και τη δια βίου μάθηση. Σεβόμενοι την παιδική ηλικία, δημιουργούμε ειδικά μαθησιακά περιβάλλοντα, προσφέροντας τη δυνατότητα στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να ανακαλύψουν αντικείμενα και έννοιες συνδέοντάς τα με τα δικά τους βιώματα.

Με βασικό όχημα το παιχνίδι, το Exploration αποτελεί την έμπνευση των παιδιών!

Ελάτε να σβήσουμε το πρώτο κεράκι του Μουσείου μας στις 5 Απριλίου! Αν και οι σημερινές καταστάσεις δεν μας επιτρέπουν να κόψουμε όλοι μαζί την τούρτα μας, σας περιμένουμε να συναντηθούμε διαδικτυακά με πολλές εορταστικές αναρτήσεις στα κοινωνικά μας δίκτυα και πολλές εξερευνήσεις στο σπίτι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Exploration!

Σας περιμένουμε να μοιραστείτε εντυπώσεις, αναμνήσεις, ιδέες, σκέψεις και φυσικά τις όμορφες ευχές σας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

Facebook Event: Ένας χρόνος Παιδικό Μουσείο Exploration!

www.exploration.gr | info@exploration.gr | +30 6948 822 622