Εξερεύνηση στην πόλη

Το ήξερες ότι μπορείς να εξερευνήσεις την πόλη σου από το… σπίτι;

Μία από τις βασικές υπηρεσίες του Παιδικού Μουσείου Exploration είναι οι θεματικές μας διαδρομές, τα walking tours δηλαδή! Διαδρομές που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο να «περπατήσουν» τα σοκάκια της πόλης μας και μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψουν τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, να γνωρίσουν ανθρώπους του σήμερα και του χθες.

Αν και #menoumespiti, το Exploration σε προσκαλεί να γνωρίσεις την πόλη του Ηρακλείου από το σπίτι σου! Κάθε εβδομάδα θα εξερευνούμε παρέα διαφορετικά μέρη της Κρήτης, θα διαβάζουμε ιστορίες, θα ανακαλύπτουμε ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Η δράση «#Εξερεύνηση στην πόλη!» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον τουριστικό οδηγό This Is Crete. Το This Is Crete ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να αναδείξει το πανέμορφο και ιστορικό νησί της Κρήτης. Ακρογιαλιές και βουνά, μουσεία και μνημεία, φαράγγια και εκκλησίες, πόλεις και χωριά αποτυπώνονται στον φωτογραφικό φακό του @thisiscrete και μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στην πανέμορφη Μεγαλόνησο.

Είστε έτοιμοι για #εξερεύνηση;

Ελάτε να γίνουμε τουρίστες στην δική μας πόλη!