Το Exploration συμμετέχει στο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) έχει τη χαρά να διοργανώνει, μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα, το 11ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου.

Ο χώρος της Πλαζ του ΕΟΤ είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του Φεστιβάλ. Θέατρο, μουσική, παραμύθια, παιχνίδια, κατασκευές και εργαστήρια θα φιλοξενηθούν στη διοργάνωση, στις 18-19 Ιουνίου 2022. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, στόχος μας παραμένει πάντα η ποιοτική και ποικίλη παρουσίαση δράσεων.

Το Exploration συμμετέχει στο Φεστιβάλ με την κινητή μας έκθεση "Χρωματιστά σχήματα"! Με αφορμή τις συλλογές και τα κινητά εκθέματα του Μουσείου, τα παιδιά εξερευνούν τη γεωμετρία στο περιβάλλον μας και ανακαλύπτουν τα βασικά γεωμετρικά σχήματα. Τετράγωνα, ορθογώνια, τρίγωνα και ομόκεντρικοι κύκλοι παρακινούν τα παιδιά σε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με διάσημους πίνακες αφηρημένης τέχνης. Με έμπνευση τους μεγάλους ζωγράφους Καντίνσκι, Μοντριάν και Μαλέβιτς, τα παιδιά δημιουργούν τον δικό τους πίνακα αφηρημένης τέχνης στο ατελιέ ζωγραφικής του Μουσείου!

Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 19 Ιουνίου το απόγευμα, 18.00μμ - 21.00μμ, στο Χώρο Δράσεων 4 για να εξερευνήσουμε και να παίξουμε παρέα με το αγαπημένο μας Μουσείο!

Μη λείψει κανείς!