Το ECM με πολύ νερό στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας!

Η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιήσει το 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας Ηρακλείου με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗΚΕΗ και του ΕΣΔΑΚ, στο Θεατράκι στο πάρκο της Παραλιακής οδού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα πλήθος δράσεων, παραστάσεων και δρώμενων με στόχο την ενημέρωση του κόσμου και την ευαισθητοποίηση των παιδιών μέσα από δραστηριότητες για την αστική οικολογία και την ανάπτυξη μια πιο οικολογικής συνείδησης στην καθημερινή μας ζωή.

Το Παιδικό Μουσείο Exploration συμμετέχει στο Φεστιβάλ με δραστηριότητες με πολύ νερό! Με αφορμή τις συλλογές του Μουσείου μας και μέσα από πολυαισθητηριακές δραστηριότητες τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα βασικά είδη της θαλάσσιας ζωής και φύσης, με βασική αποστολή να "καθαρίσουν" τις θάλασσες από τα σκουπίδια και να βρουν τους τρόπους που μπορούν τα ίδια τα παιδιά να συμβάλουν στην αστική οικολογία. 

Το Exploration θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ το Σάββατο 04 Ιουνίου (06.00μμ - 09.00μμ) μαζί με τη δράση "Καθαρότερες Θάλασσες" και μια δράση έκπληξη για μικρούς και μεγάλους... γεμάτη φυσαλίδες!

Σας περιμένουμε!