Παιχνιδιάρικα Κλικς | Summer Edition

Έκθεση Φωτογραφίας Καλοκαιρινού Παιχνιδιού

Τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ επιστρέφουν πιο... καλοκαιρινά από ποτέ! 

Το Παιδικό Μουσείο Exploration, με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ''Παιχνιδιάρικα κλικς'' και την διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του, προσκαλεί τώρα όλα τα παιδιά να φωτογραφίσουν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό παιχνίδι και να συμμετέχουν με τη δική τους φωτογραφία στην έκθεση του Μουσείου! 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου καλοκαιρινό παιχνίδι; 

Τι παιχνίδια παίζεις με τους φίλους σου ή/και την οικογένειά σου στις διακοπές; 

Ποια παιχνίδια δεν σταματάς να παίζεις στην παραλία;

Διάλεξε τώρα και εσύ το αγαπημένο σου καλοκαιρινό παιχνίδι, φωτογράφισέ το όπου και όπως θες και στείλε μας τις φωτογραφίες σου! Γίνε και εσύ ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας και έλα να εμπλουτίσουμε την διαδικτυακή μας φωτογραφική έκθεση!

Μπορείς να μας στέλνεις τις φωτογραφίες σου μέχρι και τις 31 Αυγούστου, μαζί με την λεζάντα της κάθε φωτογραφίας και τα στοιχεία σου (όπως όνομα, περιοχή, τίτλος φωτογραφίας) στο mail του Μουσείου photo@exploration.gr

Η έκθεση φωτογραφίας ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ: Τα παιχνίδια ζωντανεύουν φιλοξενείται όλο το καλοκαίρι διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr 

Ελάτε να μοιραστούμε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές παιχνιδιού μέσα από τις φωτογραφίες που θα τραβήξουμε, μέσα από τα δικά μας ''κλικς''! 

Σας περιμένουμε!