Οικογενειακές εξερευνήσεις με παιδιά 6 έως 12 μηνών!

Ολοκληρώνονται αυτό τον μήνα οι οικογενειακές μας συναντήσεις στο Παιδικό Μουσείο Exploration!

Για πρώτη φορά γονείς και παιδιά από 6 έως και 12 μηνών θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις τους, παρέα με το Παιδικό Μουσείο Exploration! Με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παίζοντας με τις αισθήσεις!", τα παιδιά πειραματίζονται με απλά καθημερινά αντικείμενα και μαζί με τους γονείς τους αναγνωρίζουν οικείους ήχους και λαχταριστές μυρωδιές, περίεργες υφές και νόστιμες γεύσεις. Εξερευνώντας τις συλλογές του Μουσείου, ανακαλύπτουμε το σώμα μας και τις προτιμήσεις μας.

Τα οικογενειακά μας προγράμματα πραγματοποιούνται σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για να εξασφαλίζουμε συνεχώς ένα περιβάλλον φιλόξενο, καθαρό και φιλικό προς τις ανάγκες των οικογενειών. Με αφορμή τα προγράμματά μας, γονείς και κηδεμόνες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μαζί με τα παιδιά τους, να μάθουν κάτι καινούργιο για τον εαυτό τους και τη σχέση τους, να «χαθούν» μέσα στο παιχνίδι της ανακάλυψης μακριά από τους αντιπερισπασμούς της καθημερινότητας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο "Μινιατούρες Kids Play Cafe" την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 6.00 – 7.30 μμ για οικογένειες με παιδιά από 6 έως και 12 μηνών και τα αδέρφια τους

Η δήλωση συμμετοχής με τον αριθμό των μελών της κάθε οικογένειας και την ηλικία των παιδιών είναι απαραίτητη, ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Exploration Children's Museum και στο mail info@exploration.gr.

Παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα για τυχόν αλλεργίες και διαλέξτε τα πιο άνετα ρούχα σας για να μπορούμε να κυλιστούμε στο πάτωμα, να λερωθούμε και να παίξουμε με το νερό, τις υφές και τους ήχους!

Λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.