Οικογενειακά προγράμματα στο Exploration!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration συνεχίζει και τον μήνα Μάιο τα εκπαιδευτικά του προγράμματα για όλη την οικογένεια!

Τα οικογενειακά μας προγράμματα πραγματοποιούνται σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για να εξασφαλίζουμε συνεχώς ένα περιβάλλον φιλόξενο, καθαρό και φιλικό προς τις ανάγκες των οικογενειών. Με αφορμή τα προγράμματά μας, γονείς και κηδεμόνες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μαζί με τα παιδιά τους, να μάθουν κάτι καινούργιο για τον εαυτό τους και τη σχέση τους, να «χαθούν» μέσα στο παιχνίδι της ανακάλυψης μακριά από τους αντιπερισπασμούς της καθημερινότητας. 

Γονείς και μικρά παιδιά ταξιδεύουν όλοι μαζί στον κόσμο των αισθήσεων μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παίζοντας με τις αισθήσεις!” Με αφορμή το παιχνίδι, τα παιδιά θα πειραματιστούν με απλά καθημερινά αντικείμενα και μαζί με τους γονείς θα αναγνωρίσουν οικείους ήχους και λαχταριστές μυρωδιές, περίεργες υφές και νόστιμες γεύσεις. Εξερευνώντας τις συλλογές του Μουσείου, θα ανακαλύψουμε το σώμα μας και τις προτιμήσεις μας. 

Για τον μήνα Μάιο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο "Μινιατούρες Kids Play Cafe" Δευτέρα 27 Μαΐου, ώρα 6.00 – 7.30 μμ για οικογένειες με παιδιά από 2 έως και 3 ετών και τα αδέρφια τους! Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Exploration και στο mail info@exploration.gr. 

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και διαλέξτε τα πιο άνετα ρούχα σας για να μπορούμε να κυλιστούμε στο πάτωμα, να λερωθούμε και να παίξουμε με χρώματα και διάφορα υλικά μαγειρικής!