Οι Δευτέρες μας γίνονται οικογενειακές!

Το Exploration Children Museum εγκαινιάζει τα νέα του εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την οικογένεια!

Στο Exploration Children’s Museum αναγνωρίζουμε την αξία της οικογένειας και ενισχύουμε τη μάθηση μεταξύ παιδιού και ενήλικα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού και μάθησης μέσα από τη χρήση αντικειμένων, διαδραστικών εκθεμάτων και ζωντανής ερμηνείας.

Τα οικογενειακά μας προγράμματα πραγματοποιούνται σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για να εξασφαλίζουμε συνεχώς ένα περιβάλλον φιλόξενο, καθαρό και φιλικό προς τις ανάγκες των οικογενειών. Με αφορμή τα προγράμματά μας, γονείς και κηδεμόνες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μαζί με τα παιδιά τους, να μάθουν κάτι καινούργιο για τον εαυτό τους και τη σχέση τους, να «χαθούν» μέσα στο παιχνίδι της ανακάλυψης μακριά από τους αντιπερισπασμούς της καθημερινότητας.

Αυτό το μήνα προσκαλούμε γονείς και μικρά παιδιά να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στον κόσμο των αισθήσεων μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παίζοντας με τις αισθήσεις!” Με αφορμή το παιχνίδι, τα παιδιά θα πειραματιστούν με απλά καθημερινά αντικείμενα και μαζί με τους γονείς θα αναγνωρίσουν οικείους ήχους και λαχταριστές μυρωδιές, περίεργες υφές και νόστιμες γεύσεις. Εξερευνώντας τις συλλογές του Μουσείου, θα ανακαλύψουμε το σώμα μας και τις προτιμήσεις μας. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο "Μινιατούρες Kids Play Cafe" τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 6.00 – 7.30 μμ: Οικογένειες με παιδιά από 3 έως και 4 ετών
  • Δευτέρα 27 Μαΐου, ώρα 6.00 – 7.30 μμ: Οικογένειες με παιδιά από 2 έως και 3 ετών
  • Δευτέρα 24 Ιουνίου, ώρα 6.00 – 7.30 μμ: Οικογένειες με παιδιά από 1 έως και 2 ετών
  • Δευτέρα 29 Ιουλίου, ώρα 6.00 – 7.30 μμ: Οικογένειες με παιδιά από 6 έως και 12 μηνών

Ξεκινάμε την πρώτη οικογενειακή μας συνάντηση αυτό τον μήνα, Δευτέρα 15 Απριλίου, για οικογένειες με παιδιά από 3 έως και 4 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από Δευτέρα 8 Απριλίου στο Exploration Children’s Museum και στο mail info@exploration.gr. 

Παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα για τυχόν αλλεργίες και διαλέξτε τα πιο άνετα ρούχα σας για να μπορούμε να κυλιστούμε στο πάτωμα, να λερωθούμε και να παίξουμε με χρώματα και διάφορα υλικά μαγειρικής!