Καλοκαιρινές οικογενειακές εξερευνήσεις!

Το Παιδικό Μουσείο Εξερεύνησης συνεχίζει τώρα το καλοκαίρι τα εκπαιδευτικά του προγράμματα για όλη την οικογένεια!

Αυτό το μήνα προσκαλούμε γονείς και μικρά παιδιά να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στον κόσμο των αισθήσεων μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παίζοντας με τις αισθήσεις!” Με αφορμή το παιχνίδι, τα παιδιά πειραματίζονται με απλά καθημερινά αντικείμενα και μαζί με τους γονείς τους αναγνωρίζουν οικείους ήχους και λαχταριστές μυρωδιές, περίεργες υφές και νόστιμες γεύσεις. Εξερευνώντας τις συλλογές του Μουσείου, ανακαλύπτουμε το σώμα μας και τις προτιμήσεις μας.

Τα οικογενειακά μας προγράμματα πραγματοποιούνται σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για να εξασφαλίζουμε συνεχώς ένα περιβάλλον φιλόξενο, καθαρό και φιλικό προς τις ανάγκες των οικογενειών. Με αφορμή τα προγράμματά μας, γονείς και κηδεμόνες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μαζί με τα παιδιά τους, να μάθουν κάτι καινούργιο για τον εαυτό τους και τη σχέση τους, να «χαθούν» μέσα στο παιχνίδι της ανακάλυψης μακριά από τους αντιπερισπασμούς της καθημερινότητας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο "Μινιατούρες Kids Play Cafe" την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 6.00 – 7.30 μμ για οικογένειες με παιδιά από 12 έως και 24 μηνών και τα αδέρφια τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο mail info@exploration.gr.

Παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα για τυχόν αλλεργίες και διαλέξτε τα πιο άνετα ρούχα σας για να μπορούμε να κυλιστούμε στο πάτωμα, να λερωθούμε και να παίξουμε με τα χρώματα, τις υφές και τους ήχους! 

Λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.